Betoverd door Prinses Liese

Omwille van de aanhoudende Ménière-overlast is er ook vandaag geen “echt” stukje voor mijn Blog. Maar ik maak toch graag een beetje reclame voor “Betoverd door Prinses Liese”.

Het is er al! Vroeger dan verwacht…Dit is het dus geworden: “Betoverd door Prinses Liese”. Een heel mooi boek! Met dank aan MaryDes Designs, en aan Wim Kerkhove die de illustraties voor zijn rekening genomen heeft.

Het is een voorleesboek voor kleine kinderen, en een leesboek voor jonge tieners.En het is ook voor volwassenen een leuk boek, omwille van de dubbele bodem in veel verhaaltjes. De sprookjes zijn immers allemaal geschreven in de periode van begin 2020 tot het voorjaar van 2022. Dat is de periode van het tumult rond Corona, van de perikelen rond de arrogante bullebak Donald Trump, en de agressieve veroveringsdrang van Vladimir Poetin. Veel verhaaltjes bevatten daar subtiele verwijzingen naar. Kortom: het boek is geschikt voor iedereen.

Het kan bij elke Vlaamse of Nederlandse boekhandel besteld worden, fysiek in de winkel, of online. (ISBN: 9781913980467). En het is vanaf 1 december al te verkrijgen. Misschien een goede suggestie voor een cadeautje voor de Kerst?

Of misschien zelfs voor Sinterklaas? Als je bedenkt dat Prinses Liese zelf de goede Sint eens uit de penarie geholpen heeft, dan is het te verwachten dat de goedheilige man met veel plezier het boek van Prinses Liese cadeau zal willen geven…

Wie graag een gesigneerd exemplaar wil, kan mij bellen of mailen om verder af te spreken.

Vele groetjes, Eric

 P.S. Ik zou het fijn vinden als je dit zou delen met je vrienden en contacten.

Reacties

Populaire posts van deze blog

A whiter Shade of Pale

Naïve

To Daddy